MINI Clubman

Mini 1.6 One Chili
    Bouwjaar 2012
    Kilometerstand 92.662 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    PT-960-G
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2012
    KleurRood
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)372 X 168 X 141
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Mini Mini Clubman levert het allemaal. De aandrijving van deze Mini wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze uitvoering is de Mini Clubman voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

    De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Wisselen van radiofrequentie of veranderen van zender: de audiobediening op het stuur brengt alles onder handbereik. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. U bent in deze Mini ook voorzien van buitentemperatuurmeter, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

    In de Mini Mini Clubman heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

    Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mini, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


    Bedrijfsinformatie

    MEDEDELING!!! Ondanks de grote zorg die wij besteden aan het verstrekken van de juiste gegevens bij onze occasions, kan het toch voorkomen dat er door het gebruik van externe dataleveranciers onjuistheden vermeld staan, onze excuses hiervoor. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

    Opties
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Boordcomputer
    Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
    Buitentemperatuurmeter
    Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening